Mansson´s Bakery bylo založeno roku 1999, kdy se manželé Klára a Lars rozhodli společně založit vlastní pekárnu. Její směr byl od počátku určen zkušenostmi Larse z jeho rodné země. Zde působil po boku známého šéfcukráře dánské královské rodiny. V roce 1996 přijal Lars pracovní nabídku od majitelů pražské restaurace Kampa park. Česká metropole ho natolik okouzlila, že se rozhodl tu zůstat.  Než založil Mansson’s Bakery, pracoval také na postu šéfcukráře v hotelu Hilton. Lars odpovídá za kvalitu a řídí výrobu veškerého sortimentu pekárny a cukrárny a jeho manželka Klára zaštituje finanční a organizační vedení firmy.

Sortiment pekárny je velice atypický a rozmanitý, od kváskových chlebů, bílého italského chleba s olivovým olejem, přes ovocno-ořechový, až po pečivo se sušenými rajčaty, smaženou cibulí, olivami, rozmarýnem nebo mrkví. Svůj oblíbený chléb si zde ale najde i méně náročná klientela. Nejvíce se však v Mansson´s proslavili pověstnými žitnými chleby se slunečnicí a sezamem nebo dýňovými semínky a bezlepkovými chleby s mandlemi nebo brusinkami a meruňkami.

V nabídce také najdete námi vyráběné zákusky, sendviče a pomazánky, ale také kávu, fresh džusy a kvalitní vína.